Free Porn
xbporn

Kristýna Leichtová se rozhodla svojí dceru učit doma. Nevěří snad českému vzdělávacímu systému?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Domácí vzdělávání se stává stále populárnějším způsobem, jak zajistit kvalitní a flexibilní výuku pro děti. Herečka Kristýna Leichtová se svým partnerem Vojtěchem Štěpánkem se rozhodli pro tuto cestu pro svou nejstarší dceru Dorotu. Tento článek se zaměří na jejich motivace, zkušenosti a výhody domácího vzdělávání.

Jeden z hlavních důvodů je to, že hodně cestujeme přes celou republiku, a tak pro nás kmenová škola s denní docházkou není možná. S partnerem jsme se shodli, že stávající školský systém není poplatný době, která teď funguje a nastupuje. Moderní technologie nám zjednodušují život a nedokáži si představit, že by se děti měly učit z učebnic, když mají všechno v mobilní krabičce. Kdyby přišel někdo s tím, jak vzdělávat děti na internetu, tak by to asi bylo jednodušší,“ řekla herečka pro Blesk.cz

Motivace k Domácímu Vzdělávání

Jedním z hlavních důvodů, proč se Kristýna Leichtová rozhodla pro domácí vzdělávání, je jejich časté cestování po celé republice. Tradiční školský systém s denní docházkou pro ně není možný. Kromě toho se domnívají, že současný školský systém neodpovídá moderní době a technologickým možnostem, které máme k dispozici.

Proces Domácího Vzdělávání

Domácí vzdělávání podle Leichtové funguje tak, že dvakrát do roka probíhá přezkoušení, které neznamená klasické zkoušení ve školních lavicích. Místo toho se jedná o hodnocení portfolia a výstupů, které dítě vytváří spolu s rodičem. Tento přístup umožňuje přizpůsobit vzdělávání individuálním potřebám a zájmům dítěte.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené