Free Porn
xbporn

Hvězda seriálů Kukačky nebo Zlatá labuť Marta Dancingerová má už slovo tanec ve svém jméně. Zatím jí prý nikdo přezdívku nevymyslel, ale do tance je nadšená čím dál víc

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Marta Dancingerová se stala jednou z hlavních postav letošního ročníku oblíbené taneční soutěže StarDance. Diváci ji znají především ze seriálů Kukačky a Zlatá labuť, kde si získala srdce mnoha fanoušků díky svému talentu a charismatu. Teď má však možnost ukázat svou vášeň pro tanec, který se v poslední době stal její obrovskou inspirací.

Retro styl padesátých let

Na tiskové konferenci, kde představila svého tanečního partnera Martina Prágra, se Marta objevila v retro šatech z padesátých let. Zářivý žlutý model na ramínka přitáhl pozornost všech přítomných a dokonale zvýraznil její útlý pas. Styl padesátých let herečce dokonale seděl a zdůraznil její elegantní siluetu.

Výjimečný taneční talent

I když tanec není Martě úplně cizí, stále je to pro ni nová výzva. V průběhu soutěže je připravena věnovat se tréninku naplno a posunout své taneční schopnosti na vyšší úroveň. S tím souvisí i její nadšení a odhodlání ukázat se ve StarDance co nejlépe.

Postava, která inspiruje

Marta se přiznala, že během soutěže zatím nehubne, ale posiluje své tělo díky intenzivnímu tréninku. „Já jsem zatím nezhubla. Jsme první pár, který přibere během StarDance,“ říká s úsměvem herečka. Přesto však dodává, že tanec má pozitivní vliv na její fyzickou kondici, i když není její hlavním cílem hubnutí.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené