Free Porn
xbporn

Konečně se daly dohromady a hned je čeká odloučení. Veronica Biasiol krátce po zveřejnění vztahu s Alicí odletěla do zahraničí a neskrývá smutek

zdroj: instagram.com/youtube.com

Veronica Biasiol, známá influencerka a modelka, si v současné době plní jeden ze svých největších životních snů – účastní se světové soutěže krásy Miss Grand International 2024. Její cesta za tímto cílem však znamená delší odloučení od její nové přítelkyně Alice. Krátce po tom, co se jejich vztah stal veřejným, odletěla Veronica do Bangkok, kde se za několik týdnů postaví na pódium mezi nejkrásnější ženy světa.

Velké finále a cíle Veroniky

Veroniku čeká soutěž světového formátu, kde bude bojovat za Českou republiku. Tento cíl však přináší oběti – minimálně měsíc stráví v zahraničí, daleko od své partnerky. Pokud by v soutěži uspěla, její pobyt se může ještě prodloužit. Veronica se však nechává slyšet, že tato zkušenost posílí její vztah. „Pokud zvládneme tohle, zvládneme všechno,“ říká s odhodláním.

Podpora od Alice během odloučení

Alice, partnerka Veroniky, stojí za ní v každém kroku. Pro obě ženy je odloučení výzvou, ale věří, že jejich vztah toto období posílí. Alice podporuje Veroniku v jejím úsilí a věří v její úspěch na světové scéně.

Vztah Veroniky a Alice: Láska, která překonává vzdálenost

Veronica a Alice tvoří pár jen krátce, ale jejich vztah je již velmi silný. Vztah byl nedávno oficiálně oznámen, což přineslo radost fanouškům i sledujícím Veroniky na sociálních sítích. Společně se rozhodly zpečetit svou lásku ještě před Veroničiným odjezdem.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy