Free Porn
xbporn

Martu Jandovou opět vídáme jako porotkyni soutěže Česko Slovensko má talent. Nedávno měla šarvátku se soutěžícím, rozčílil jí urážením žen!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Marta Jandová se neváhala postavit za své hodnoty a principy. Když soutěžící začal sprostě rapovat, dala mu červený křížek a otočila se na židli, čímž jasně vyjádřila svůj nesouhlas. Marta tak reagovala nejen jako žena, ale i jako veřejně známá osobnost, která si uvědomuje, že ji sledují děti a mladí diváci.

Kritika od televizních diváků

Po incidentu se na sociálních sítích objevily různé názory. Někteří diváci tvrdili, že je Marta přecitlivělá a že měla soutěžícímu dát prostor. Jiní ji však chválili za to, že se ozvala a že se nenechala vyvést z míry.

Jak Marta sama přiznala: „Já jsem se na to ještě jednou podívala a naopak si myslím, že jsem nereagovala přehnaně. Kdyby ten kluk vypadal jako drsný raper, tak bych si možná řekla, že to má být součást vystoupení. Ale on tam přišel a vypadal jako milej kluk, který ráno venčí psa. A potom takhle urážlivě mluvil o ženách.“

Marta vysvětluje, proč se postavila proti soutěžícímu

Marta Jandová v rozhovoru pro Super.cz otevřeně sdělila, co ji na vystoupení nejvíce rozčílilo. Podle jejích slov není velká feministka, ale to, že mladý kluk vystupoval tímto způsobem, jí přišlo nepřijatelné zejména vzhledem k mladému publiku. „Naštvalo mě, že na to můžou koukat i děti,“ vysvětlila zpěvačka.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené