Free Porn
xbporn

Co nadělil Filip Turek Miloši Zemanovi k jeho jubileu? Na sociálních sítích to dost schytal. Co lidem vadí?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Filip Turek se zúčastnil oslav 80. narozenin bývalého prezidenta Miloše Zemana, a rozhodně nešel s prázdnou. Na tuto slavnostní událost dorazil s lahví šampaňského z roku, kdy se Zeman stal prezidentem, a s tričkem nesoucím jeho merch. Setkání však přineslo víc než jen slavnostní přípitky – fanoušci i veřejnost na sociálních sítích reagovali na účast kontroverzních hostů a atmosféru oslav.

Historické setkání s významnými osobnostmi

Výběr hostů a atmosféra

Turek popsal oslavy jako nezapomenutelný zážitek. V těsné blízkosti seděl u stolu s významnými osobnostmi české i evropské politiky, včetně bývalých i současných prezidentů a dalších politických vůdců. „Měl jsem tu čest sedět u stolu s šesti prezidenty,“ sdílel na sociální síti. Hosté jako Robert Kaliňák, Robert Fico a Viktor Orbán však vzbudili kontroverze.

Komentáře a reakce veřejnosti

Reakce na sociálních sítích byly smíšené. Komentující vyjadřovali kritiku i podporu, přičemž někteří reagovali silně negativně na přítomnost konkrétních osobností: „No jo, pátá ruská kolona,“ komentoval jeden z fanoušků. Jiní se zamýšleli nad politickými postoji hostů a jejich vlivem na českou politiku. Turek však reagoval, že proruské nálepky považuje za přehnané a že označování lidí za proruské svědčí o primitivních názorech.

Filip Turek a jeho vztah s Viktorem Orbánem

Blízké setkání u večeře

Jeden z fanoušků se Filipa Turka zeptal, zda měl možnost prohodit pár slov s maďarským premiérem Viktorem Orbánem, což Turek s nadšením potvrdil. Seděli blízko sebe a příjemně se pobavili. Tento moment potvrdil dobré vztahy Turka s významnými zahraničními politiky.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené