Free Porn
xbporn

Exmanželka Pepy Vojtka a Dana Hůlky, bývalá tanečnice Libuše Rohlíčková prozradila, jak je po konci kariéry náročné si udržet váhu. Má nahoře 15 kilo!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Libuše Rohlíčková, bývalá profesionální tanečnice, prozradila, jak složité je udržet si váhu po ukončení kariéry. Po skončení aktivní kariéry přibrala přibližně patnáct kilo, které ji trápí. V následujícím článku se podíváme na příčiny tohoto přibírání a jak se Rohlíčková vyrovnává s nástrahami běžného života bez denního pohybu, na který byla dříve zvyklá.

Změna životního stylu po konci taneční kariéry

Bývalí sportovci a tanečníci, jako Libuše, často čelí zásadní změně životního stylu. Jakmile přestanou s intenzivní fyzickou aktivitou, dochází ke zpomalení metabolismu, což může vést k rychlému nárůstu váhy. Libuše vysvětluje: „Hýbala jsem se od šesti let stále až do té doby, kdy jsem s tancem skončila. Šla jsem ze stovky na nulu, co se týče pohybu.“ Tento přechod je obzvlášť náročný pro tělo, které bylo zvyklé na pravidelnou a intenzivní fyzickou aktivitu.

Co je to metabolismus a jak ovlivňuje váhu?

Metabolismus je proces, kterým tělo přeměňuje potravu na energii. Aktivní lidé, jako byla Libuše, mají díky pohybu rychlejší metabolismus, což znamená, že jejich tělo rychleji spaluje kalorie. Když s pohybem přestanou, tělo tuto schopnost ztrácí a přijaté kalorie se začínají ukládat jako tuk.

Jak Libuše zvládá změnu metabolismu?

Libuše přiznává, že její metabolismus není tak rychlý, aby kompenzoval nedostatek pohybu. Uvádí, že momentálně váží kolem 70 kilo, což je o patnáct kilo více než v době, kdy aktivně tančila. Tento rozdíl může být pro bývalé tanečníky psychicky náročný, protože jejich tělo se mění a přicházejí o formu, na kterou byli zvyklí.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené