Free Porn
xbporn

Na konci října to budou dva roky, co se herečka Petra Nesvačilová stala maminkou. Kariéru zvládá jen díky pomoci rodiny

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Petra Nesvačilová se po narození své dcery Jasmíny Rikky věnuje mateřství naplno, a to nejen doma, ale i na televizní obrazovce. V seriálu Jedna rodina se ukazuje jako žena, která zvládá rodinný život a kariéru. Důležité je pro ni však mít podporu rodiny. Bez partnera, maminky a dalších příbuzných by bylo zvládání náročné. „Naštěstí hlídá partner nebo maminka, občas tchyňka nebo tetička. Takže máme takovou rodinu, a to úplně stačí,“ prozrazuje Petra.

Podpora tvůrců seriálu

Není tajemstvím, že Petra si velmi váží vstřícnosti tvůrců seriálu, kteří jí vycházejí vstříc. Umožňují jí tak, aby mohla naplno zvládat obě role – tu rodinnou i tu profesní. „Jsou na mě extrémně hodný, vycházejí mi vstříc a vše se mi snaží vyplnit tak, aby to pro mě bylo v pořádku jako pro maminku na mateřské,“ říká Petra s vděčností.

Mateřství a profesní život: Jak to Petra Nesvačilová zvládá

Petra Nesvačilová se po narození dcery nevzdala své profese a už krátce po porodu se vrátila na natáčení. Na place však svou dceru nikdy neměla a sámé prostředí showbyznysu ji chrání. „Od hereckého prostředí ji totiž chci držet dál,“ vysvětluje Petra, která neuznává, že jsou některé děti odmalička před kamerou.

Odlišný pohled na dětské hvězdy

Petra má jednoznačný názor na vystavování dětí veřejnosti. „Ať má každý, jak potřebuje, ale já jsem rozhodně proti,“ říká herečka. Nechce, aby její dcera byla herečkou, ačkoli by ji samozřejmě podpořila v jakékoli jiné profesi. „Ať si vybere jakoukoli kariéru, ale doufám, že herectví to nebude,“ dodává se smíchem.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené