Free Porn
xbporn

Nejdříve pustila do světa vzletný citát a pak se pochlubila narozeninovým dárkem. Markéta Pekarová Adamová oslavila narozeniny!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně Poslanecké sněmovny, oslavila své 40. narozeniny a dostala významný dáreksaxofon, po kterém dlouho toužila. Tento dárek jí přinesl velkou radost a následně se pochlubila svým sledujícím na sociálních sítích, kde sdílela nejen fotky, ale i dojemná slova o životě. V tomto článku se podíváme na detaily a reakce, které její příspěvky vyvolaly.

Markéta Pekarová Adamová a její filozofie o životě

Její narozeninový příspěvek začal citátem, ve kterém srovnávala život s hudbou: „Život je jako hudba – někdy veselý, jindy dojemný, občas i smutný, ale vždy plyne.“ Tento myšlenkový koncept vzbudil zájem jejích sledujících a stal se úvodem k tomu, aby odhalila svůj narozeninový dárek.

Saxofon jako symbol radosti a nového poznání

V příspěvku na Facebooku Markéta přiznala, že si dlouho přála saxofon a nyní si svůj sen splnila. Dle jejích slov se těší na to, až bude mít více času, aby se na něj naučila hrát: „Řídím se totiž mottem, že každý den, v němž rozšíříme své poznání, naučíme se něco nového, byl dobře využit.“

Reakce sledujících a kritika ohledně hubičky

Jak už to na sociálních sítích bývá, každý příspěvek vzbudí nejen pochvalné reakce, ale i kritické poznámky. Fotografie s nástrojem přitáhla pozornost nejen obdivovatelů, ale také hudebních znalců, kteří si neodpustili připomínky k jejímu způsobu držení saxofonu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené