Free Porn
xbporn

Heidi Janků oslaví 62. narozeniny, ale stále se pyšní dokonalou postavou. Jaký je její recept?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Heidi Janků, známá česká zpěvačka, která brzy oslaví své 62. narozeniny, stále okouzluje svou výjimečnou postavou. Na nedávné akci v muzeu čokolády prozradila, že klíčem k jejímu mladistvému vzhledu je zdravý životní styl, přerušovaný půst a určitá míra sebedisciplíny. V tomto článku se zaměříme na tajemství zdraví a kondice, která Heidi pomohla udržet se v tak skvělé formě i ve vyšším věku.

Jak se Heidi Janků vyhýbá čokoládě a sladkostem

I když byla akce pořádaná v muzeu čokolády, Heidi přiznala, že čokoláda pro ni není lákavá. „Já na čokoládu moc nejsem,“ řekla se smíchem. Čokoládové pokušení však nevnímá jako něco, co by měla překonávat; naopak ji spíše zajímají exponáty a kultura kolem tohoto sladkého potěšení. Heidi preferuje jiné zdravé návyky, které jí pomáhají udržet postavu, a sladké ji nikdy příliš nelákalo.

Přerušovaný půst a zmenšené porce

Heidi je zastáncem přerušovaného půstu, což znamená, že se vyhýbá jídlu po určitou část dne, aby podpořila svůj metabolismus. Tento způsob stravování ji pomáhá lépe se kontrolovat a předejít přejídání. „Jím normálně, ale zmenšila jsem porce,“ prozradila Heidi. Tento přístup umožňuje lepší kontrolu nad kalorickým příjmem a zároveň podporuje zdravý životní styl.

Geny a disciplína: Klíče k mladistvému vzhledu

Heidi sama přiznává, že její skvělá kondice není jen výsledkem disciplíny, ale i genů. I když genetika hraje důležitou roli, sama zdůrazňuje, že klíčem je především pravidelnost a vytrvalost. „Jsou to geny, ale i disciplína,“ dodává Heidi.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené