Free Porn
xbporn

Horoskop od 7. do 14. října: Sedm dní a šance na štěstí!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Velký horoskop pro všechna znamení na druhý říjnový týden.

 BERAN

Následujících sedm dní vám dá příležitost uskutečnit to, co chcete. Je tu někdo, kdo je připraven bojovat o vaši lásku. Vodnář s vámi chce podniknout něco nového.

 BÝK

Je velmi důležité říci, že jste někdo, kdo bude moci říct, že dostal, co chtěl. Sedm dní, které jsou před námi, tedy přinese možnost uskutečnění velkého přání. Rak s vámi chce mnohem víc než jen přátelství. Je jen na vás, zda tomu člověku dáte šanci.

 BLÍŽENCI

Budete mít skvělou náladu. Musíme říct, že nastal čas lásky. Že jste někdo, kdo bude moci říct, že dostal, co chtěl. Někdo je připraven vás ve všem podpořit a podpořit. Je jen na vás, zda tomu člověku dáte šanci nebo ne. Udělejte nějaká rozhodnutí.

RAK

Toto je období emocí. Mějte na paměti, že jste znamením, které vytrvá ve všem, co si zamane. Vodnář s vámi chce novou šanci. Jen vy víte, zda jste připraveni vrátit se na cesty minulosti. Láska klepe na vaše dveře a vy se stanete někým, kdo dostane to, co už dlouho chtěl. Ale usmíření s ex? To není tak chytrý nápad…

 LEV

V příštích sedmi dnech budete znamením, že bude moci říct, že dostal, co chtěl. Vše ostatní je na vás. Nevzdávejte se toho, po čem vaše srdce touží. Někdo je připraven za vás bojovat a dát vašemu životu nový a lepší smysl. Možná se bláznivě zamilujete a nejste si toho vědomi.

PANNA

Důležité je říci, že přicházejí dny velkých věcí. Těchto sedm dní bude příležitostí vytrvat ve všem, co si zamanete. Dejte si šanci přijít na to, co chcete. Některá přání se mohou splnit velmi rychle. Ale vězte jeden důležitý fakt: Když dostaneme to, co chceme, někdy si uvědomíme, že jsme to nepotřebovali.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené