Free Porn
xbporn

Hodinu a půl ji upravovali tak, aby vypadala velmi staře: Babička z „Titanicu“ je žena s neuvěřitelným životním příběhem a krásou

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Gloria Stewart byla v mládí krásná a vedla velmi zajímavý život, než v pozdějších letech získala kariérní roli.

Titanic, který vypráví o tragédii slavné výletní lodi, jež se v roce 1912 potopila v Atlantiku, je jedním z nejúspěšnějších filmů všech dob.

Rose Dewitt Buick , jejíž mladší verzi ztvárnila Kate Winslet , není snadné si představit, že bychom věřili někomu jinému než herečce Glorii Stewart , ženě v pozdních letech, s úplně bílými vlasy a vyvoleným tvář s krásnýma modrýma očima upřenýma do otevřeného moře.

Mimochodem, Glorii byly dva roky, když se potopil slavný SS „Titanic“ a v mládí byla úspěšnou herečkou s velmi zajímavým životním příběhem, ačkoli skutečnou, věčnou světovou slávu zažila až v 88 letech.

Kdo je babička z „Titanicu“?

Gloria Stewart se narodila v roce 1910 v Santa Monice ve svém rodinném domě jako první dítě Alice a Franka Stewartových . Přišla na svět 4. července, na Den nezávislosti, a to – na kuchyňském stole.

Od útlého věku pravidelně navštěvovala s rodinou katolický kostel a v pouhých devíti letech jí zemřel otec. Když začala chodit do školy, protože neměla druhé jméno, přijala jméno Gloria Frances Stewartová na památku svého zesnulého otce Franka a ve školních záznamech byla uvedena jako Gloria Faye Finchová.

ejí matka se brzy provdala a Gloria měla se svým nevlastním otcem velmi špatný vztah, takže byla odhodlaná studovat, aby co nejdříve opustila rodinný dům. Nastoupila na univerzitu v Berkeley, kde vystudovala filozofii a drama, a snila o herecké kariéře, což bylo její touhou už od školních let.

Během vysoké školy se chtěla stát komunistkou a to, co jí bylo řečeno, aby ji odradilo, tuto myšlenku ještě více zatraktivnilo.

Řekli mi, že je to pro chudé a utlačované. Proto mě to lákalo. Ale nepřijímali členy mladší 18 let, takže jsem se k nim nemohla přidat – upozornila v rozhovoru.

Už na konci prvního ročníku se Gloria provdala za Blaira Gordona Newella , mladého sochaře, se kterým se později přestěhovala na kalifornské pobřeží. Bydleli v chatce, Gloria pracovala jako servírka, Blair postavila a spravovala minigolfové hřiště a toto období svého života popsala jako „krásně bohémské“ .

Zatímco hrála v divadlech,, zástupci společností “ Paramount“  a “ Universal“  si jí všimli a pozvali ji na konkurz. Oba ji chtěli, a tak si nakonec hodili mincí, aby rozhodli, s kým Gloria podepíše smlouvu a “ Paramount“ vyhrálA . Považovala se za divadelní herečku, ale byla si vědoma toho, že ona a Blair jsou „úplně na mizině“ a že je to jejich šance na normální život.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené