Free Porn
xbporn

Vědci mají jasno: Lidé s krevní skupinou Rh- jsou jasnovidci, nižší tělesnou teplotu a obratle navíc!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vědci mají teorie, které by mohly vést ke vzniku negativních krevních skupin. Zatím se jedná pouze o teorie, které nebyly všeobecně přijaty, a vědecká komunita tak stále zůstává u těchto otázek a čeká na odpovědi.

Negativní a pozitivní krevní skupiny jsou jednoduše neslučitelné. Možná máme společného předka, ale 15 % z nás do tohoto rámce nezapadá.

Existují různé teorie o krevních skupinách. Někteří se domnívají, že neandrtálci měli RH – (negativní) krevní skupinu.

Vědci tvrdí, že nejstarší krevní skupinou je skupina 0. Krevní skupina 0 se objevila asi před 35 000 lety, následovala krevní skupina A před 20 000 lety, krevní skupina B před 10 000 lety a nakonec krevní skupina AB. Mnoho lidí se zabývá záhadou krevních skupin.

Skutečnou záhadou je, že ani věda nezná odpověď na otázku, co způsobuje negativní krevní skupiny.

Lidé s negativními krevními skupinami se chtějí dozvědět více o tom, jak vznikl Rh-, a lidé s pozitivními krevními skupinami se zajímají o tyto rozdíly.

V Japonsku se při vyplňování pracovních formulářů klade otázka na krevní skupinu. V některých zemích dříve platil zákon, že krevní skupiny musely být testovány před uzavřením manželství.

Toto tajemství je pro mnoho párů překážkou v mnoha ohledech.

Někteří lidé si nedokážou představit, že by žili s někým jiné národnosti, jiní si zase nedokážou představit, že by žili s někým jiného náboženství. Ale slyšeli jste někdy o páru, který se rozešel, protože se jejich krevní skupiny neshodovaly? Ačkoli to může znít směšně, tento problém může být vážnější, než se zdá.

Za předpokladu, že žena nosí Rh, musíme předpokládat, že má v sobě přirozený ochranný mechanismus, který zničí všechny Rh+ krvinky lidského plodu. Nehovoříme nyní o imaginárních problémech, jako jsou imaginární národnostní nebo náboženské rozdíly. Tentokrát jde o skutečnou fyzickou neslučitelnost mezi párem. Co si o tom myslíte? Mohou být rozdíly v krevních skupinách důvodem, proč si lidé nevybírají partnery s odlišnými krevními skupinami?

Jak se liší Rh negativní lidé od ostatních?

Lidé s Rh negativní krevní skupinou jsou jedineční. Je proto zvláštní, že osoba s 0-negativní krevní skupinou je považována za „univerzálního dárce“. To znamená, že krev této osoby může být darována komukoli, bez ohledu na krevní skupinu pacienta, bez obav z vyvolání špatné reakce.

Vědci provádějí testy, aby zjistili rozdíly mezi Rh negativními a Rh pozitivními lidmi; Rh negativní lidé mají některé zajímavé zvláštní schopnosti. Lidé s negativní krevní skupinou mají vysoké mentální schopnosti a vysoké IQ, ale na druhou stranu jsou méně fyzicky vyvinutí. Pro lidi s touto krevní skupinou jsou často charakteristické modré nebo zelené oči a zrzavé nebo světlé vlasy.

Lidé s Rh negativní krví jsou psychicky labilní, mají nízkou tělesnou teplotu, jsou citliví na teplo a sluneční světlo a nemohou přijímat krevní transfuze od Rh pozitivních dárců.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené