Free Porn
xbporn

To jsou ale překotné změny. Pavla Tomicová se vrací zpět do seriálu ZOO!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka Pavla Tomicová (62) je bezpochyby jednou z nejvýraznějších postav české televizní scény. Její nezapomenutelná role veterinářky Anežky Krásné v oblíbeném seriálu Zoo uchvátila tisíce diváků. Bohužel, v poslední době musela čelit osobním výzvám, které vedly k přerušení její herecké kariéry. Dobré zprávy však přicházejí – pokud se nic nezmění, po Vánocích se vrátí na televizní obrazovky!

Pavla Tomicová: Herečka s obrovským srdcem

Pavla Tomicová si svým charismatem a jedinečným hereckým talentem dokázala získat širokou fanouškovskou základnu. Její role v seriálu Zoo, kde hraje veterinářku Anežku Krásnou, je toho skvělým důkazem. Diváci ji zbožňují nejen pro její herecké výkony, ale i pro její lidský přístup k postavám, které ztvárňuje.

Zdravotní problémy však letos v březnu donutily Tomicovou udělat krok zpět. Kolaps, který zažila, vedl k tomu, že musela opustit natáčení a její návrat na televizní obrazovky byl dlouho nejistý.

Strach z přetížení a pauza od seriálu

Navzdory tomu, že nyní vypadá, že je v dobré fyzické kondici, se Tomicová zatím nevrátila k natáčení. Původně bylo plánováno, že se zúčastní natáčení pokračování seriálu Zoo, ale její okolí se obávalo, že návrat do intenzivního natáčení by mohl být pro ni příliš stresující. Z tohoto důvodu bylo rozhodnuto, že se její návrat odloží, a do seriálu byla obsazena jiná postava – veterinář, kterého ztvárňuje Jan Šťastný.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené