Free Porn
xbporn

Dagmar Patrasová se po nějaké době ozvala svým fanouškům na sociálních sítích. Ti nešetří komplimenty!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dagmar Patrasová, oblíbená česká herečka a zpěvačka, se rozhodla potěšit své fanoušky na sociálních sítích poté, co se dočetla, že již nikam nechodí. Manželka Felixe Slováčka (81) se totiž letos objevila na veřejných akcích méně často, a to vyvolalo u jejích fanoušků obavy. Tento článek se zaměří na důvody, které mohly ovlivnit její účast na společenských akcích, a přináší reakce fanoušků na její nejnovější příspěvek na sociálních sítích.

Proč se Dagmar Patrasová stáhla z veřejného života?

Dagmar Patrasová letos skutečně nebyla často k vidění na společenských událostech. Důvody pro její menší účast mohou být různé, ale mezi nejvážnější patří zdraví její dcery Anny Slováčkové. Anna již podruhé bojuje s rakovinou, tentokrát se onemocnění rozšířilo i na plíce, což znamená náročné období pro celou rodinu.

Rodinná situace ovlivňující Dagmarin život

Anna Slováčková (29), talentovaná zpěvačka a herečka, si prochází velmi těžkým obdobím. Boj s rakovinou je vždy nesmírně vyčerpávající, a to nejen pro samotného pacienta, ale také pro jeho blízké. Dagmar Patrasová, jako matka, se pochopitelně rozhodla věnovat většinu svého času péči o svou dceru a podpoře jejího uzdravení. Z tohoto důvodu je pochopitelné, že její účast na společenských akcích byla minimální.

Zdravotní potíže Dagmar Patrasové

Dalším faktorem, který může hrát roli, jsou i vlastní zdravotní problémy Dagmar Patrasové. Její manžel Felix Slováček již několikrát naznačil, že jeho žena bojuje s osobními démony, konkrétně s alkoholem. Právě alkohol byl důvodem, proč jí byl uložen dvouletý zákaz řízení a pokuta ve výši 200 tisíc korun. I tento aspekt jejího života mohl ovlivnit její vystupování na veřejnosti a její rozhodnutí stáhnout se do ústraní.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené