Free Porn
xbporn

Břetislav Rychlík je novým senátorem. Ještě se v novém působišti ani nestačil rozkoukat a už čelí útokům

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herec, režisér a scenárista Břetislav Rychlík, čerstvě zvolený senátor, čelí útokům, které by se daly očekávat spíše od někoho, kdo v politice působí roky. Ačkoli získal v Brně drtivou většinu hlasů, jeho vítězství vzbuzuje závist a nelibost u některých lidí. Tento článek se zaměřuje na reakce, které jeho úspěch vyvolal, a na to, jak Rychlík na tyto výpady reaguje.

Velké vítězství s velkou převahou

Břetislav Rychlík vyhrál senátorské volby v Brně s obrovskou podporou, když získal 67,8 % hlasů. Tento výsledek potvrdil jeho silné postavení nejen mezi voliči, ale i mezi známými osobnostmi, které ho veřejně podpořily. Mezi nimi byly například Ondřej Vetchý a Ilona Svobodová, kteří výrazně přispěli k Rychlíkově kampani.

Rychlík po volbách vděčně poděkoval svým voličům a zdůraznil, jak velký závazek pro něj tato nová role představuje. „Cítím nesmírný vděk za vaše hlasy a věřím, že budu vaší spojkou v celostátní politice,“ uvedl ve svém projevu po volbách. Jeho slova rezonovala nejen mezi příznivci, ale i mezi těmi, kteří ho v minulosti kritizovali.

Negativní reakce na úspěch

Ačkoliv Rychlíkova vítězství doprovázely převážně pozitivní ohlasy, ne všichni byli jeho úspěchem nadšeni. Sociální sítě se rychle staly platformou pro zlostné a často nepodložené útoky. Jeden z nejzávažnějších přišel od uživatele jménem Luboš, který na Facebooku vyjádřil obavy o Rychlíkovu zodpovědnost za volantem: „Břéťa pod promile v krvi nejde. Tak ho aspoň vozte z ubytovny do kanclu, ať ještě vožralej za volantem někoho nezabije.“

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené