Free Porn
xbporn

Veronika Kopřivová je dvojnásobná maminka. Modelka sdílela radostnou informaci se svými předplatiteli na Instagramu!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Veronika Kopřivová, známá česká modelka a podnikatelka, se podělila se svými fanoušky o radostnou novinu – narodila se jí druhá dcera jménem Vivien, což je jméno latinského původu a znamená „plný života“. Veronika tak nyní vychovává dvě dcery, přičemž první, jménem Ella, má z předchozího vztahu s Miroslavem Dubovickým. Otcem malé Vivien je Veroničin současný partner Dominik, kterého však Veronika na rozdíl od předchozího partnera na sociálních sítích téměř neukazuje.

Soukromí a ochrana rodiny: Veronika sdílí méně

V posledních letech se Veronika Kopřivová stáhla z veřejného života a dává přednost ochraně svého soukromí. Na sociálních sítích sice stále působí, ale pečlivě vybírá, co zveřejní. Druhé těhotenství oznámila až v sedmém měsíci. Důvodem bylo, že chtěla ochránit tento intimní okamžik a nepřivolávat zbytečnou pozornost. „A je to venku, až jsem se z toho zapotila,“ napsala na svém profilu, když zveřejnila těhotenství.

Jméno Vivien: Význam a symbolika

Jméno Vivien není v České republice příliš běžné, což jej činí výjimečným. Pochází z latiny a jeho význam „plný života“ je symbolický. Pro mnoho rodičů je volba jména pro dítě důležitým rozhodnutím, které často reflektuje jejich hodnoty či očekávání od dítěte. Veronika Kopřivová svou dceru pojmenovala jménem, které má hluboký význam a zároveň odráží optimistický pohled na svět.

Veroničin přístup k mateřství: Druhé těhotenství bylo tajemstvím

I když Veronika Kopřivová dříve sdílela více ze svého života, v posledních měsících se rozhodla své soukromí chránit. O druhém těhotenství neřekla až do sedmého měsíce. „Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ přiznala na svém Instagramu.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené