Free Porn
xbporn

Jaromír Jágr je pověstný tím, že si umí udělat legraci sám ze sebe. A ve stejném duchu se nese i video z oslav třicátin jeho partnerky!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dominika Branišová, partnerka Jaromíra Jágra, oslavila své třicáté narozeniny 17. září. Jaromír se však rozhodl podělit se s fanoušky o vtipné video z oslavy až nyní. Ve videu Dominika, nová moderátorka lifestylového magazínu televize Nova „Život ve hvězdách,“ vypráví o tom, jak od svého partnera nedostala kytici k narozeninám. Ačkoliv obdržela nádherné kytice, včetně třiceti růží, Jaromír byl příliš zaneprázdněný hokejem, aby jí květiny předal osobně.

„Dostala jsem nádherný kytky, například třicet růží, který jsem nedostala ani od svého partnera k narozeninám, ale to nevadí. Mám dobrý kamarády, kteří se o to postarají,“ žertovala Dominika. Tímto výrokem lehce popíchla svého partnera, který se však rozhodl celou situaci napravit.

Jágrův vtipný zásah s třiceti růžemi

Na scéně se poté objeví Jaromír Jágr, který se ve videu nejprve s hlavou zabořenou v rukou zpytuje své svědomí, jakoby přemýšlel o tom, jak napravit tuto situaci. Kritika od Dominiky ho zřejmě přiměla k činu. Následně ale přichází vítězoslavně s třiceti růžemi pro Dominiku, jako by říkal: „Dokázal jsem to!“ Celý vtip završuje vítězným tanečkem, kterým potvrdil, že i když to bylo na poslední chvíli, své přítelkyni udělal radost.

„Je to pravda. Nejde se zavděčit všem, ale nakonec jsem to dokázal,“ přidal k příspěvku Jágr. Tento komentář jen posílil dojem, že si umí dělat legraci sám ze sebe, což jeho fanoušci na sociálních sítích náležitě ocenili.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené