Free Porn
xbporn

Herečka Anna Dvořáková to od módních stylistů občas schytá. Ona si z toho ale nic nedělá. Má ráda osobitou módu, v níž se cítí dobře.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Anna Dvořáková je mladá a talentovaná herečka, která na české módní scéně rozhodně nezůstává bez povšimnutí. I když občas její módní volby kritizuje Filip Vaněk, jeden z nejuznávanějších módních stylistů v České republice, Anna si z jeho poznámek nic nedělá. Její postoj k módě je jednoduchý: obléká se do toho, v čem se cítí pohodlně, a to je pro ni to nejdůležitější.

Osobitý styl, který přitahuje pozornost

Anna Dvořáková si zakládá na tom, že její móda je odrazem její osobnosti. „Oblékám se do toho, v čem je mi fajn. Vůbec neřeším pana Vaňka. Respektuji jeho názor, ale já si jedu to svoje a mám z toho radost,“ řekla Super.cz herečka, která se nenechává ovlivnit kritikou a zůstává věrná svému stylu.

Inspirace ze světové scény

Anna Dvořáková se nebojí inspirace ze zahraničí. „Hodně chodím do sekáčů, mám to ráda. Inspiruju se světovými ikonami, za velkou louží si každý nosí, co chce. Já to mám stejně nastavené,“ uvedla Anna. Tento přístup k módě je v českém prostředí stále relativně nový, ale právě díky lidem jako Anna se začíná více prosazovat.

Rozumné ceny za jedinečné kousky

Herečka nám také prozradila, že její outfity nejsou finančně náročné. „Tahle košile byla dražší, ta stála asi 400 korun, sukně Versace stála 50 korun,“ usmála se dcera Jiřího Dvořáka a Báry Munzarové. Tento přístup dokazuje, že i s menším rozpočtem lze dosáhnout skvělého módního výsledku, což je důležitý aspekt pro mnoho lidí, kteří hledají inspiraci pro své každodenní oblékání.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené