Free Porn
xbporn

Modelingu chtěla dál vale už před pár lety, ale pořád dostává pracovní nabídky. Ve svých čtyřiatřiceti letech vypadá Tereza Budková pořád skvěle

zdroj: instagram.com/youtube.com

Modelka Tereza Budková (34) se rozhodla, že se už před několika lety vzdá profesionální dráhy v modelingu, ale i přesto ji stále oslovují nové pracovní nabídky. Její postava, kterou ani letní grilovačky nepoznamenaly, zářila nedávno na módní přehlídce v Olomouci, kterou organizovala její kolegyně Nikol Švantnerová (31).

Pracovní nabídky přicházejí i ve čtyřiatřiceti

Odráží se životní styl na těle?

Budková sama přiznává, že by se na přehlídku ve spodním prádle v jejím věku už možná nevydala, pokud by nešlo o přehlídku její dobré přítelkyně Nikol. „Je pravda, že kdyby to nebyla přehlídka Nikči, nevím, jestli bych přehlídku prádla ve svých letech šla. Sice si připadám na dvacet, ale to tělo nějakým způsobem reaguje na životní styl,“ přiznává modelka. Životní styl, jak sama uvádí, se skládá z ranního vstávání a celodenního pracovního tempa, což se pochopitelně odráží na fyzickém stavu i vzhledu.

Srovnání s mladšími modelkami

Tereza na mole působila svěže a sexy, přesto si uvědomuje, že její tělo už reaguje jinak než těla dvacetiletých modelek. „I ve srovnání s dvacetiletými slečnami,“ říká, je rozdíl, jak tělo reaguje na různé podněty. Nikol Švantnerová doplnila krajkové modely o pohádková křídla, což přispělo k Terezinu půvabnému vzhledu, který připomínal vílu Zvonilku.

Léto bez hříchů a dovolená v Řecku

Pracovní léto a grilovačky

Letošní léto pro Terezu nebylo tolik o užívání si volného času, ale spíše o práci. Přesto se našel čas i na pár grilovaček s rodinou a přáteli. „Měla jsem ho hodně pracovní, ale když byl čas, trávila jsem ho s rodinou, přítelem a kamarády,“ vzpomíná Tereza. Přiznává však, že těch grilovaček nebylo tolik, kolik by si přála.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené