Free Porn
xbporn

Syn Nerudové Filip si rýpnul do Aleny Schillerové, která se nechala vyfotit se skleničkou a připomněl jí její nedávná tvrzení!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Hlášky a výroky politiků mají tendenci zůstat v paměti veřejnosti déle, než by si jejich autoři přáli. Jedním z nejnovějších příkladů je výrok Aleny Schillerové, která se nedávno dostala do centra pozornosti díky komentáři, že ji „nikdy neuvidíte se skleničkou alkoholu v práci“. Tento výrok se okamžitě stal středem vtipů a ironických poznámek na sociálních sítích. Situaci navíc přiživil Filip Neruda, který na tento výrok upozornil v souvislosti s momentkou z narozeninové párty bývalého prezidenta Miloše Zemana.

Citát, který odstartoval debatu

„Se skleničkou mě nevyfotíte,“ pronesla Schillerová s jistotou, kterou by mnozí záviděli. Jenže tato slova se rychle obrátila proti ní. Internet se zaplnil fotografiemi, na kterých bývalá ministryně financí držela sklenici vína či půllitr piva, což okamžitě vyvolalo vlnu reakcí a komentářů. V kontextu současné digitální doby se ukazuje, jak snadno se může i drobný komentář proměnit v nekonečnou sérii vtipů a sarkastických připomínek.

Oslava 80. narozenin Miloše Zemana

Všechno začalo na oslavě Miloše Zemana. Filip Neruda zveřejnil fotku, na které Schillerová drží v ruce pohár vína. Ačkoli se někteří zastánci Schillerové pokoušeli tvrdit, že šlo o nealkoholický nápoj, internet to vzal po svém. Neruda se v následné diskuzi na sociálních sítích připojil k vtipům s komentářem: „Nealko na Zemanově oslavě? Nehrozí.“

Tato jednoduchá poznámka podnítila rozsáhlou debatu mezi uživateli sociálních sítí, která se rychle rozvinula v ostrou výměnu názorů.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené