Free Porn
xbporn

Moderátorka a parťačka Leoše Mareše z Evropy 2 Kateřina Říhová se stala dvojnásobnou maminkou. S manželem Michaelem Říhou mají druhou holčičku.

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama

Moderátorka Kateřina Říhová, známá především z rádiového vysílání Evropy 2 po boku Leoše Mareše, prožívá v současné době jedno z nejšťastnějších období svého života. Se svým manželem Michaelem Říhou přivítali na svět jejich druhou dcerku, kterou pojmenovali Lia. Radostnou zprávu oznámila Kateřina prostřednictvím svých sociálních sítí, kde napsala: „Tak už je tu s námi. Lia Říhová. Vítej, lásko.“ Rodina je tak kompletní a štěstí z příchodu nového člena je nepopiratelné.

Reklama

Zajímavý příběh manželství Kateřiny a Michaela

Příběh lásky Kateřiny a Michaela Říhů má své nečekané zvraty. Poprvé se vzali již v roce 2014, ale jejich vztah tehdy nevydržel. Rozvod pro ně nebyl konečnou stanicí, protože i po něm zůstali v kontaktu a nakonec k sobě znovu našli cestu. Jejich vztah znovu vzkvetl a před čtyřmi lety se jim narodila první dcera Sofie. Tento obrat osudu je příkladem, že láska může překonat i ty nejtěžší překážky. Nyní, s příchodem druhé dcerky, je jejich rodina opět šťastná a plná nadějí.

Druhá svatba jako symbol nového začátku

Před narozením druhé dcery stihli Kateřina a Michael ještě jednu významnou událost. Rozhodli se obnovit svůj manželský slib a 13. září, tedy v pátek třináctého, se znovu vzali. Tento datum, který je pro mnohé považován za nešťastný, se pro Říhovy stal symbolem štěstí. „Zvládli jsme to doslova za 5 minut 12. A pátek třináctého pro nás bude už navždy šťastným dnem,“ napsala Kateřina na svém Instagramu.

Odkaz na rodinu a vztahy

Příběh Kateřiny a Michaela je důkazem, že rodinné vazby mohou být neuvěřitelně silné. Přestože jejich vztah jednou zkrachoval, dokázali se znovu najít a vytvořit pro sebe i své děti stabilní a láskyplné prostředí. Tento návrat k sobě nejenže posílil jejich vztah, ale také ukázal, jak důležité je ve vztazích odpouštět a znovu věřit.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama