Free Porn
xbporn

Po pauze opět vyrazila na módní molo a rovnou ve spodním prádle. Modelka Hana Dědková se cítí sebevědomější než kdy dříve!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Hana Dědková, finalistka Miss Czech Republic 2024, se znovu objevila na módním molu. Tentokrát se předvedla ve spodním prádle, což bylo poprvé, kdy byla veřejně spatřena v této roli v Olomouci. Tento krok pro ni znamená nejen profesionální úspěch, ale také osobní posun v oblasti sebevědomí a spokojenosti se svou postavou.

Hana Dědková přiznává, že její cesta k tomuto bodu nebyla snadná. Po účasti v reality show Love Island a po návratu z ostrova cítila tlak na svou postavu, což vedlo k intenzivnímu sebezpytování. Dnes se však cítí mnohem lépe, a to i díky podpoře svého partnera, Jakuba Vítka, který je velkým sportovcem a motivuje ji k větší fyzické aktivitě.

Jakub Vítek: Podpora nejen v osobním, ale i sportovním životě

Hanka otevřeně hovoří o tom, jak velkou roli hraje její přítel Jakub Vítek v jejím životě. Nejenže jsou spolu šťastní jako pár, ale Jakub ji také motivuje k tomu, aby se více věnovala sportu. „Kuba by byl radši, abych víc sportovala. Teď mi koupil kolečkové brusle,“ prozrazuje Hanka. Tato forma pohybu se pro ni stala nejen zábavou, ale i způsobem, jak zlepšit svou kondici a sebevědomí.

Spodní prádlo vs. plavky: Rozdílný pocit na molu

Hanka přiznává, že na molu ve spodním prádle to pro ni bylo jiné než v plavkách, jak byla zvyklá na Love Islandu. „V prádle jste mě tady v Olomouci viděli možná úplně poprvé, to jsem byla vidět spíš v plavkách,“ říká modelka. Vystupování v prádle však pro ni nebylo snadné, protože si uvědomovala, že její postava byla v minulosti lepší.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené