Free Porn
xbporn

Zdravotní stav Jiřiny Bohdalové všechny vylekal! Po otravě se do několika dní oklepala a už je zpátky doma

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama

Minulé úterý bylo pro Jiřinu Bohdalovou velmi náročné. Její zdravotní stav se rapidně zhoršil a herečka musela být akutně převezena do Nemocnice Na Homolce. Jak se ukázalo, za její potíže mohla bakterie Yersinia enterocolitica, kterou herečka získala z nedostatečně tepelně upraveného masa. Vysoká horečka a silné zdravotní obtíže způsobily, že Bohdalová byla přijata na jednotku intenzivní péče, kde podstoupila intenzivní léčbu.

Reklama

Rychlá reakce lékařů pomohla zachránit situaci

Hned po přijetí do nemocnice se lékaři zaměřili na rychlou diagnostiku a následné zahájení léčby. Antibiotika, která jí byla nasazena, začala působit již během několika hodin. Petr Neužil, ošetřující lékař Jiřiny Bohdalové, informoval média o tom, že herečka na léčbu dobře reaguje a její stav se rychle zlepšuje.

Její ošetřující tým se rozhodl minimalizovat rizika a Bohdalová zůstala několik dní pod přísným lékařským dohledem. Přesto se ukázalo, že její zdravotní stav není vážný a už ve čtvrtek byla herečka převedena ze jednotky intenzivní péče na běžné oddělení.

Zvládnutí bakteriální infekce

Bakterie Yersinia enterocolitica, která byla za její potíže zodpovědná, je relativně vzácná, ale může způsobit závažné zdravotní komplikace, zejména u starších osob. Infekce touto bakterií se obvykle přenáší prostřednictvím kontaminovaného jídla, což byl případ i Bohdalové. Tepelně neupravené maso může být zdrojem této nebezpečné bakterie, která se následně v lidském těle rychle množí a vyvolává silné horečky a trávicí obtíže.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama