Free Porn
xbporn

Petra Eliáš Voláková se svěřila, že si našla bulku v prsu. Je pár měsíců po operaci.

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama

Říjen je měsícem, kdy se celosvětově klade důraz na prevenci rakoviny prsu. Prevence může zachránit životy, a to tím, že včasná diagnostika umožní odhalit onemocnění v jeho rané fázi. Petra Eliáš Voláková, známá moderátorka, se rozhodla podělit o svůj osobní příběh, aby inspirovala ostatní ženy k pravidelným kontrolám.

Reklama

„Našla jsem si při sprchování bulku,“ vyprávěla Petra. Tento moment byl pro ni zlomovým bodem, kdy se rozhodla okamžitě jednat a podstoupit odborné vyšetření. Včasná diagnostika je klíčová pro úspěšné léčení rakoviny prsu.

Osobní příběh Petry Eliáš Volákové

Petra Eliáš Voláková přiznává, že nález bulky byl pro ni velmi strašidelným zážitkem, ale i přes strach se rozhodla jednat. Kontaktovala odborníky a podstoupila biopsii, která potvrdila, že jde o typ tkáně, který může být nezhoubný, ale potenciálně by se mohl rychle rozvinout.

„Operovali mě, ale byla to spíš forma volby. Při biopsii se totiž ukázalo, že jde o typ, který by mohl být nezhoubný, ale mohl by zničehonic začít velmi aktivně bujet,“ vysvětlila Petra. Radikální řešení jí poskytlo klid v duši a jistotu, že je zdravá.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama