Free Porn
xbporn

Vítězové druhé série reality show Love Island Denisa Valová a Kryštof Novák se zasnoubili! Tak do roka a do dne!

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama

Denisa Valová a Kryštof Novák, známí jako vítězové druhé série populární reality show Love Island, se nedávno zasnoubili. Tuto radostnou novinku oznámil mladý pár na sociálních sítích, kde sdíleli fotky s krásným zásnubním prstenem. Žádost o ruku proběhla během jejich nedávné dovolené v Londýně. Tento okamžik je výsledkem jejich dvouletého vztahu, který začal právě v reality show Love Island. Není pochyb, že tato zpráva potěšila mnoho fanoušků, kteří sledují každý jejich krok.

Reklama

Denisa a Kryštof: Jak začal jejich příběh lásky?

Denisa a Kryštof se poprvé setkali v roce 2022, kdy oba byli účastníky druhé série Love Islandu. Nikdo z nich tehdy nevěřil, že by si skutečně mohli najít lásku, ale osud tomu chtěl jinak. Od počátku jejich vztah provázelo mnoho výzev, zejména vzdálenost mezi nimi, jelikož každý žil v jiné části České republiky. I přesto se jim podařilo vztah na dálku úspěšně zvládnout a dnes již sdílí společné bydlení.

Zasnoubení v Londýně: Krásná chvíle jen pro ně dva

Zásnubní prsten na Denisině ruce je důkazem jejich silného pouta a lásky, kterou sdílí. Žádost o ruku proběhla během romantické dovolené v Londýně, kde Kryštof poklekl na koleno a požádal Denisu o ruku. Tento okamžik si hrdličky chtěly nechat nějakou dobu jen pro sebe, a proto se o novinku podělili až po návratu domů.

Reakce fanoušků a gratulace od přátel

Jakmile Denisa a Kryštof zveřejnili své zásnuby na sociálních sítích, přišla lavina gratulací od fanoušků i přátel. Mezi prvními, kdo jim popřál, byla Laura Chrebetová, vítězka první série Love Island, která jim napsala: „Srdíčkaaa. Gratulujeme! Buďte šťastní.“ Tento milý komentář vystihuje atmosféru radosti, kterou tento pár vyvolává nejen mezi svými blízkými, ale i mezi diváky, kteří je sledují od začátku jejich lásky.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama