Leoš Mareš řádí na turné a jeho Monika zatím oslňuje v sexy korzetu na Instagramu! Podívejte se, jak jí to sekne

zdroj: instagram.com/youtube.com

V mediálním světě často zaznívá jméno Leoš Mareš, zvláště když se jedná o jeho hudební kariéru a podzimní turné, které se setkalo s velkým ohlasem. Tentokrát ovšem pozornost nezískal jen svými koncerty, ale i díky odvážnému příspěvku jeho manželky Moniky Marešové, která na sociálních sítích zveřejnila provokativní fotku.

Monika Marešová oslnila svým vzhledem

Monika Marešová je známá svými módními výstřelky a odvážnými outfity, které často sdílí na Instagramu. Tentokrát vsadila na krajkový korzet a krajkové kalhotky, které skvěle podtrhly její postavu. Fotografie, na níž Monika sedí u okna, vyvolala obdiv nejen mezi jejími fanoušky, ale také u jejího manžela, který na ni zareagoval jednoduše: „Lásko.“ Tento příspěvek okamžitě získal tisíce lajků a komentářů.

Reakce fanoušků: Podpora a obdiv

Fotka vyvolala mnoho reakcí a komentářů, kdy se fanoušci předháněli ve vyjádřeních o tom, jak krásně Monika vypadá. Jeden z komentářů dokonce glosoval: „Hmm, to ty tři dny na koncertech Leoš Mareš docela protrpí.“ Fanoušci tak nejen vyjadřovali svůj obdiv k Moničině vzhledu, ale také s humorem připomínali, jak těžké pro Leoše bude odloučení od manželky během turné.

Leoš Mareš o svém podzimním turné

Leoš Mareš se nedávno rozhovořil o svém podzimním turné, které zahájil již na jaře. Podle jeho vlastních slov si koncertování užívá naplno a je rád, že fanoušci chtějí stále více. „První turné začalo na jaře a zalíbilo se nám to. Je to příjemné a opojné, tam stát na tom pódiu,“ řekl Mareš pro Super.cz. Dodal, že atmosféra koncertů je jedinečná a lidé chtějí stále nové přídavky.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené