Free Porn
xbporn

Blíží se nejdůležitější den – 10.10: připravte se na velké změny

zdroj: instagram.com/youtube.com

Podzim s sebou přinesl nejen ohníčky jeřabin, vzpouru barev a studené deště, ale i další krásné datum. Nadále se noříme do světa magie čísel a využíváme jejich vibrace ve svůj prospěch. Numerologové považují 10. říjen za nejšťastnější den v říjnu!– zjistěte, jaké 3 důležité věci vás čekají na energetické úrovni! Jak naznačuje numerologie, čekají nás tři důležité události. Každý měsíc máme zrcadlové datum a v říjnu je to 10.10 – den, kdy nás čekají tři důležité události a probouzí se kreativní energie, jak uvádí numerologie. Bude to nejšťastnější den v měsíci, a protože zrcadlové datum je ve čtvrtek, je to skvělý start do něčeho nového . Období je vynikající pro přijímání důležitých rozhodnutí, která mohou ovlivnit budoucnost.

Desátý říjen je nejlépe zasvěcen hlubokému studiu něčeho. Den je ideální pro studenty a lidi, kteří se učí nějaké dovednosti. Objevy a poznatky jsou pro ně docela možné. Esoterické praktiky a psychoanalýza budou dobré. Spojení s jemnohmotným světem bude velmi těsné. Pro mnohé může být intuice bystřejší.

10. října se navíc budete moci setkat se svým mentorem a patronem. Je vysoká pravděpodobnost, že do vašeho života vstoupí člověk, který vám ukáže správný směr, podělí se o zkušenosti a pomůže vám porozumět vašemu vlastnímu účelu. Jakékoli podnikání v tento den se může zastavit a dostat se do slepé uličky. Nezoufejte, jen je přeložte na vhodnější dobu. Někdy může být velmi dobré fyzicky se zbavit situace.

Jaké 3 důležité věci nás čekají 10.10? 1.Jednička je vládcem tohoto data, což znamená, že nás čekají velké šance na nový začátek – vztah, kariéru, nový projekt… Může naznačovat i nový románek, ale také nás zve ke spojení s ostatními a vytvářet vztahy, které vyzařují laskavost a lásku.    

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené