Free Porn
xbporn

Předpověď Baby Vangy na rok 2025: Letošní události jsou jen začátkem. To nejhorší teprve přijde

zdroj: instagram.com/youtube.com

Slavná věštkyně již předpověděla řadu důležitých událostí. Doufáme však, že události, které předpověděla, se v příštím roce nenaplní.

Baba Vanga se narodila v roce 1911 a jako dítě přišla o zrak při písečné bouři. Nakonec se její předpovědi budoucnosti vyplnily a stala se slavnou bulharskou mystičkou. Její proroctví se datují do roku 5079, kdy podle ní zahyne poslední část lidstva. Ale ani rok poté podle jejích proroctví nebude šťastný, zejména pro Evropu.

Velký konflikt v Evropě

Podle její vize se Evropa v roce 2025 stane dějištěm ničivé války a počet obyvatel kontinentu se drasticky sníží; tato katastrofa by měla v budoucnu vyvolat řadu dramatických událostí. Některé prognózy jsou však pozitivní: V roce 2028 bude vyřešen problém hladu ve světě.

V roce 2033 již budou patrné ničivé účinky klimatických změn. Polární ledovce zcela roztají, hladina světového oceánu stoupne natolik, že zaplaví mnoho pobřežních oblastí; v roce 2076 ovládnou světovou politickou scénu komunistické režimy. Zatímco někteří předpovídají, že se s mimozemšťany setkáme v příštích několika letech, Baba Vanga předpovídá, že to bude kolem roku 2130.

 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy