Free Porn
xbporn

Herec Petr Nárožný je v nemocnici. Ve Zlíně po přestavení měl mít úraz, který si vyžádal operační zákrok

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herec Petr Nárožný, známý svou bohatou kariérou v českém filmu a divadle, se dostal do nepříjemné situace, když po představení Milionový údržbář ve Zlíně utrpěl vážné zranění, které si vyžádalo okamžitou operaci.

Podle informací, které se objevily na sociálních sítích, konkrétně ve fanouškovské skupině seriálu Hospoda, ve kterém hrál Nárožný hostinského, herec upadl a zlomil si stehenní kost. Následně byl převezen do Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně, kde podstoupil operaci.

Úraz během představení ve Zlíně

Zlínské představení Milionový údržbář mělo pro Petra Nárožného fatální následky, když při nevhodném pádu utrpěl zlomeninu stehenní kosti. I přesto, že konkrétní okolnosti úrazu nejsou plně objasněny, podle svědků došlo k pádu krátce po skončení představení.

Jednatel agentury Harlekýn, Václav Hanzlíček, který Nárožného zastupuje, potvrdil hercovo zranění a přidal informaci o proběhlé operaci. „Je to nešťastná věc, ale pan Nárožný je bojovník,“ řekl Hanzlíček.

Reakce fanoušků na sociálních sítích

Po zveřejnění informace o úrazu Petra Nárožného se na sociálních sítích začaly hromadit zprávy od fanoušků, kteří herci přejí rychlé uzdravení. Fanoušci zejména na Facebooku ve skupině věnované seriálu Hospoda vyjadřují podporu svému oblíbenému herci.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy