Free Porn
xbporn

Reakce Moniky Binias na sebe nenechala dlouho čekat. Agáta si rýpla do svatebního účesu Charlott a Monika se neudržela!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Monika Binias, známá osobnost českého veřejného života, nedávno oslavila významnou událost – svatbu své dcery Charlotty (28). V pátek se Charlotta provdala za svého dlouholetého přítele Martina. Svatba byla nejen radostnou událostí pro rodinu, ale také okamžikem, který přitáhl pozornost médií a veřejnosti. Bohužel, ne všechna zpětná vazba byla pozitivní.

Reakce Agáty Hanychové (39) na účes nevěsty

Agáta Hanychová, známá influencerka a osobnost sociálních sítí, neodolala a během svého živého vysílání na sociální síti lehce zkritizovala nevěstin účes. „Na internetu se teda dějou věci. To byl účes na té svatbě, že? No nic, nebudeme to komentovat, budeme hodný,“ smála se Agáta. Ačkoliv se snažila situaci odlehčit, Monika Binias to vzala velmi osobně.

Charlotta se líčila a česala sama

Charlotta, která se na svou svatbu připravovala sama, zaspala a nestihla tak využít služeb vizážistky. Přesto se rozhodla vzít věci do svých rukou a upravit se sama. Tento fakt ale některým lidem, včetně Agáty, neunikl a vyvolal vlnu reakcí.

Obrana dcery Monikou Binias

Monika Binias se rozhodla bránit svou dceru jako opravdová lvice. Na sociálních sítích reagovala ostrými slovy, která mířila přímo na Agátu Hanychovou. „Agáto, ty projetá…mušličko! Ty si zameť, při třetí svatbě, sama před sebou a nekomentuj vůbec ničí svatbu, ty jseš ta poslední,“ zuřila Monika.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené