Free Porn
xbporn

Moderátor Petr Vágner se bude ženit. O ruku požádal svou krásnou přítelkyni Silvii po jejich extrémním trailu!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Moderátor Petr Vágner (47), známý nejen z televizních obrazovek, se rozhodl udělat velký životní krok. Požádal svou přítelkyni, Silvii Vlčkovou, o ruku a radostnou novinu oznámil prostřednictvím sociálních sítí. Jak sám řekl, mohl zvolit klišé – romantický západ slunce na exotickém místě. Namísto toho se rozhodl pro mnohem symboličtější místo a moment. Co ho k tomu vedlo a jaké byly okolnosti této zásadní životní události?

Originální žádost o ruku

Vágner si pro žádost o ruku nevybral luxusní destinaci, ale velmi osobní a emotivní okamžik. Společně se Silvií totiž absolvovali náročnou výpravu přes Pyreneje, kde překonávali nejen fyzické, ale i životní výzvy. „Já jsem si se svojí holkou vybral už tak mnohem ‚tvrdší cestu‘ životem,“ sdělil moderátor. Po 900 kilometrech náročné horské túry se rozhodl, že právě tam je to nejlepší místo, aby položil důležitou otázku. Tento moment vnímal jako symbol jejich vztahu a překonávání překážek, které je sblížilo.

Pyreneje: Symbolika vztahu

Túra přes Pyreneje není jednoduchá výzva. Dvojice se musela vyrovnat nejen s fyzickým vyčerpáním, ale i s nástrahami, které tento drsný terén nabízí. „Po tom všem, co jsme zažili, co nás to společně ještě posunulo a upevnilo, byla tohle ta nejlepší chvíle požádat Laskonku o ruku,“ popisuje Vágner. Tento akt se tak stal symbolickým završení jejich cesty, kterou spolu nejen ve vztahu, ale i na této výpravě prošli.

Radostné momentky na sociálních sítích

Petr Vágner, který je známý svou otevřeností vůči fanouškům, neváhal a o své radostné chvíle se podělil na sociálních sítích. Přidal několik fotografií a komentářů, které zaznamenaly ty nejdůležitější momenty jejich životní etapy. „Jsem rád, že nádherné a někdy zároveň i těžké chvíle mohu prožívat po boku člověka, kterého miluji,“ uvedl moderátor. Tento dojemný vzkaz ukazuje na hloubku jejich vztahu a sílu, kterou během společně prožitých výzev našli.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené