Free Porn
xbporn

Po řadě těch komediálních se Jiří Langmajer představí i ve vážné roli. V minisérii Dcera národa mu to náramně svědčí

zdroj: instagram.com/youtube.com

Slavný český herec Jiří Langmajer se v novém projektu představuje v roli, kterou mnozí nečekali. Po sérii komediálních rolí se tentokrát postaví před kameru jako Ladislav František Riegel, oddaný národní obrozenec, který v minisérii Dcera národa ztvárňuje postavu plnou vážnosti a dramatických nuancí. Jeho výkon však nejen překvapuje, ale také získává uznání jak u odborníků, tak u diváků. Langmajer ukazuje, že dokáže zahrát široké spektrum charakterů, a to i těch, které jsou vzdálené jeho typickým komediálním rolím.

Příběh dcery slavného literáta

Minisérie Dcera národa přináší na obrazovky příběh Zdeňky Havlíčkové, dcery slavného českého literáta Karla Havlíčka Borovského. Po smrti jejího otce se mladá Zdeňka ocitá v péči českých obrozenců, kteří ji chtějí proměnit v symbol něžnosti a čistoty české kultury. Zdeňka se však ne vždy přizpůsobí jejich představám a ambicím, což vede k napínavému a dramatickému vyprávění, které přitahuje pozornost nejen milovníků historie, ale i těch, kteří hledají zajímavé a komplexní příběhy.

Národní obrození na obrazovce

Režisérská dvojice Matěj Chlupáček a Cristina Groșan si dala za cíl přiblížit českou historii modernímu publiku. Národní obrození, doba, kdy čeští intelektuálové bojovali za národní identitu a kulturu, je ideálním námětem pro televizi. S důrazem na detaily, dobové kostýmy a autentické lokace se podařilo vytvořit atmosféru, která diváky vtáhne přímo do středu historických událostí.

„Jsme moc rádi, že minisérii Dcera národa konečně můžeme představit divákům. Věříme, že ji přijmou s nadšením a bude je bavit tak, jako nás bavilo ji natáčet,“ uvedli režiséři na slavnostní projekci v kině Lucerna.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené