Free Porn
xbporn

Podobným úsměvem by se chlubil jen málokdo. Michal Suchánek se ukázal bez zubů ve vtipném videu

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herec Michal Suchánek je známý pro svůj ostrý humor a schopnost udělat si legraci i z těch nejtěžších situací. Jeho nedávné video, ve kterém ukazuje své zbroušené zuby, je dalším důkazem této schopnosti. Na sociálních sítích sdílel video natočené v autě, kde si pohotově poradil se známým českým jazykolamem: „Tři sta třiatřicet tři stříbrných stříkaček stříkalo přes tři sta třiatřicet stříbrných střech.“ To vše i přes to, že měl právě zuby zbroušené na přípravu pro nasazení korunek.

Humor a realita: Jak Suchánek rozesmívá i v těžkých chvílích

Záběry s Michalem Suchánkem zaujaly nejen díky jeho vtipnému přístupu, ale také kvůli jeho novému vzhledu. Kromě zbroušených zubů zaujaly fanoušky i jeho obarvené vlasy. Herec si totiž nechal své šediny obarvit na platinovou blond, čímž ještě více podpořil svůj nový image. Na pozadí videa hraje píseň Karla Gotta „Být stále mlád,“ což jen přidává na ironii a humoru celé situace.

Jedním z komentářů pod videem byl i tento: „Michale, já tě pamatuju jako malého kluka, co začínal hrát, a teď když tě vidím bez zubů, šedivého… Kristova noha, to jsme staří,“ napsal jeden z fanoušků. Reakce publika na sociálních sítích byly okamžité, a Suchánek tak získal obrovskou vlnu pozornosti.

Vtipné reakce fanoušků: Jak internet přijal nové zuby Michala Suchánka

Reakce fanoušků na Michalovo video byly opravdu pestré a zábavné. Mnozí se v jeho situaci našli a přidali vtipné poznámky. Jeden z komentářů například zněl: „Zvažoval jste výměnu manželek?“ Jiný komentář přinesl ostrý vtip: „Teď je z tebe pravý dezolát.“ Vzhled herce a jeho odvaha se ukázat ve chvíli, kdy by jiní raději situaci skrývali, inspirovala mnohé k tomu, aby se také přiznali k podobným problémům.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy