Free Porn
xbporn

Velmi drsná rvačka Jaromíra Soukupa u Hanychové? První vyjádření od incidentu ..

zdroj: instagram.com/youtube.com

V pondělí večer došlo k incidentu, který na sebe strhl velkou mediální pozornost. Jaromír Soukup (55), známý mediální magnát, a jeho bývalá partnerka Agáta Hanychová (39), se dostali do konfliktu, který podle všeho nezůstal jen u slov. Soukup nyní přináší svou verzi událostí, která se zásadně liší od toho, co prezentuje Hanychová. Vše začalo během předání jejich společné dcery, ale eskalovalo to do fyzického napadení, do kterého se zapojil i Miroslav Dopita (43), současný partner Agáty.

Podrobnosti o incidentu

Jaromír Soukup tvrdí, že k domu své bývalé partnerky přijel pouze proto, aby vyzvedl svou dceru. Podle jeho slov však situace brzy nabrala jiný směr. Na místě už na něj čekal Miroslav Dopita, který začal okamžitě vyvolávat konflikt. Dopita údajně nejenže Soukupa slovně napadal, ale jakmile si Soukup převzal dceru, otevřela se branka u domu a došlo k fyzickému napadení. Podle Soukupa byl tento útok pečlivě naplánovaný, a to vzhledem k tomu, že Dopitovi nedávno skončila podmínka, což mu údajně umožnilo jednat agresivněji.

Soukup zamířil do nemocnice

Po útoku se Jaromír Soukup vydal do nemocnice, aby si nechal ošetřit zranění. Následně kontaktoval policii a podal trestní oznámení. Podle jeho slov byl celý incident naplánovaný a má v úmyslu podniknout právní kroky, které mu pomohou situaci řešit legální cestou. Soukup navíc ostře odmítá verzi událostí, kterou předložila Agáta Hanychová, a tvrdí, že její interpretace situace je zkreslená.

Co řekl Soukup pro Blesk?

„Bylo to připravené. Panu Dopitovi nedávno skončila podmínka, tak už si to asi mohl dovolit,“ prohlásil Jaromír Soukup v rozhovoru pro redakci Blesk. Dle jeho verze šlo o cílený útok, při kterém byl konfrontován nejen slovně, ale i fyzicky. O události se nyní spekuluje na všech frontách a mnozí čekají na výsledky policejního vyšetřování, které by mohlo vnést do celé situace více světla.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené