Free Porn
xbporn

Ihed po návratu z nemocnice vyrazil do kadeřnictví. Jiří Krampol se o sebe nepřestává starat. Podívejte se, jak na svůj věk vypadá!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Po několika týdnech strávených v nemocnici se Jiří Krampol konečně vrátil domů, do své malé garsonky v domě s pečovatelskou službou. „Je skvělé být zase doma,“ řekl Krampol, který si váží svého okolí a přátel, se kterými tráví čas. Garsonka je pro něj nejen místem odpočinku, ale i setkání s vrstevníky. „Je důležité mít kolem sebe lidi, s kterými si rozumíte,“ dodal herec.

Jiří Krampol a jeho láska k vyprávění příběhů

Jako jeden z nejznámějších českých herců, Jiří Krampol, má za sebou bohatou kariéru plnou nezapomenutelných rolí a příběhů. „Příběhy, které jsem zažil, jsou mojí vášní,“ uvedl herec. Rád se dělí o své zážitky se svými posluchači, ať už jsou to jeho blízcí nebo publikum. „Připravuji i nové projekty,“ pochlubil se. Pro herce, který miluje být mezi lidmi, je každé vyprávění příběhu příležitostí, jak se znovu a znovu vracet na jeviště.

Kosmetika a péče o vzhled jsou stále důležité

„Vypadám jako rorejs,“ řekl Jiří Krampol poté, co se po návratu domů vydal ke svému oblíbenému kadeřníkovi. Ačkoliv už oslavil 86. narozeniny, jeho péče o vzhled nezůstala bez povšimnutí. Krampol stále věnuje velkou pozornost svému vzhledu, včetně návštěv u kadeřníka a kosmetičky. „Pro mě je důležité vypadat dobře, cítím se pak lépe,“ vysvětlil herec, když opustil salon s osvěženým vzhledem.

Proměna vzhledu: Fotogalerie před a po

V naší fotogalerii si můžete prohlédnout snímky Jiřího Krampola před a po jeho návštěvě salonu. „Cítím se mladší, když se o sebe starám,“ řekl s úsměvem, když se podíval do zrcadla na své nově upravené stříbrné vlasy. Omlazující kosmetické ošetření podtrhlo jeho vitalitu a energii, kterou si zachovává navzdory svému věku.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy