Free Porn
xbporn

Patrik Hartl pilně trénuje na StarDance a do toho stihl i pokřtít novou knihu! Má o pět kilo méně a tělo pevné jako skála

zdroj: instagram.com/youtube.com

Patrik Hartl, známý český spisovatel a autor mnoha bestsellerů, prošel v poslední době intenzivní proměnou díky náročným tréninkům na StarDance. V současné době je jedním z letošních soutěžících a výsledky na jeho těle jsou viditelné. Ještě než vstoupil do světa tance, stihl ale dokončit svou novou dětskou knihu Andulka Andula, která vyvolala značný zájem mezi čtenáři i kritiky. Na jejím křtu se objevil se svou typickou energií, avšak také o poznání hubenější.

Patrik Hartl: Ztráta pěti kilogramů díky tanci

Na křtu nové knihy Hartl s úsměvem komentoval svůj vzhled: „Mám o pět kilo méně, ale to nevadí. Cítím se dobře, jsem šlachovitý. Kdybyste si chtěli sáhnout, opravdu si sáhněte, je to tvrdé, všechno je tvrdé.“ Tento komentář jasně ukazuje, jak velký vliv má náročná taneční příprava na jeho tělo i mysl. StarDance je soutěž, která vyžaduje maximální fyzickou námahu a Hartl toho není výjimkou.

Jeho hubenější postava je výsledkem několika měsíců intenzivních tréninků a věnování se tanci. Tento proces ho nejen fyzicky změnil, ale také mu přinesl novou perspektivu a inspiraci, kterou nyní přenáší i do své tvorby.

 

Andulka Andula: Nová dětská kniha inspirovaná dcerou

Jeho nová kniha Andulka Andula byla napsána na žádost jeho sedmileté dcery Áji. Hartl se rozhodl, že tuto knihu musí napsat, dokud jeho dcera nevyroste. „Bylo to hrozně hezké a bavilo mě to,“ řekl Hartl, když hovořil o svém zážitku z psaní pro dětské publikum. Psaní pro děti, které ještě nemají plně vyvinutý pohled na svět a věří tomu, co si autor vymyslí, bylo pro Hartla radostné a osvěžující.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené