Free Porn
xbporn

Proč nebyla Ornella na svatbě sestry Charlotte? Jsou jejich vztahy opravdu tak špatné?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dne 20. září se Charlotte Štiková (28) provdala za svého partnera Petra na radnici v Hostivici, kde proběhl menší a tajemnější obřad. Svatba byla důležitou událostí, která vzbudila velkou pozornost, a to nejen díky absenci některých rodinných příslušníků, ale i kvůli spletitým rodinným vztahům, které v posledních letech plnily titulky bulvárních médií.

Kdo byl přítomen na svatbě?

Charlottu k oltáři doprovodila její maminka Monika Binias (52), známá osobnost českého showbyznysu. Chyběl však její otec Michal Štika, který svou neúčast avizoval již předem. Jeho absence nebyla překvapující, vzhledem k napjatým rodinným vztahům s bývalou manželkou Monikou a ostatními členy rodiny.

Ornella Koktová (31), Charlottina sestra, na obřadu také chyběla, přestože událost nenechala zcela bez povšimnutí. Jak už je zřejmé z jejich složitého vztahu, který je často na ostří nože, Ornella Charlottě alespoň veřejně prostřednictvím Instagramu poslala stručnou gratulaci. Její slova: „Hodně štěstí a ať jsi spokojená,“ byla považována za jakési smíření, přestože to spíše vypadalo jako formální gesto.

Nepřítomnost Michala Štiky a jeho důvody

Michal Štika svou absenci vysvětloval předem. Prohlásil, že by se raději svatby nezúčastnil, aby nedošlo k nepříjemnému setkání s exmanželkou Monikou Binias. V médiích se k této situaci vyjádřil poměrně otevřeně a podotkl, že svatba by se podle jeho názoru mohla snadno proměnit v „scénu z komedie Slunce, seno a pár facek“, což rozhodně nechtěl dopustit. Tento citát se rychle rozšířil v bulvárních médiích, kde se stal symbolem napjatých rodinných vztahů mezi Štikovými.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené