Free Porn
xbporn

Lucie Borhyová nám opět zatančí! Od show Bailando je to už 16 let. Nyní kývla na komornější taneční akci Roztančené divadlo!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lucie Borhyová, oblíbená česká moderátorka, se po dlouhých šestnácti letech od své účasti v taneční soutěži Bailando opět vrhá na taneční parket. Tentokrát se stane součástí Roztančeného divadla, unikátní akce s podtitulem Souboj moderátorů, která vyvrcholí v listopadu v Mladoboleslavském divadle.

Zkušenosti z Bailanda: Od finále k zapomnění

Jak se Lucie připravuje na novou výzvu?

Po účasti v Bailandu, kde se dostala až do finále, Lucie Borhyová přiznává, že za těch šestnáct let skoro všechno zapomněla. „To už jsem zjistila na první zkušební lekci,“ říká Lucie s obavou, jak se jí podaří tančit nyní, když její život je plný pracovních a rodinných povinností. Navíc, s dětmi a prací na Nově má méně času na tréninky.

Partnerství a organizace času

Lucie otevřeně přiznává, že s organizací času to nyní bude o dost náročnější. „Já můžu po ránu, můj partner zase po večerech,“ popisuje komplikovanou organizaci tréninků. Tento rozdíl v časovém harmonogramu může být velkou výzvou pro efektivní přípravu na soutěž.

Tanec s dcerou na TikToku a obavy z výkonu

Jaký má Lucie vztah k tanci po letech?

I přesto, že se od dob Bailanda tanci nevěnovala profesionálně, občas si zatancuje s dcerou Lindou na TikToku. I když to považuje za zábavu, je skromná v hodnocení svých tanečních schopností. „Nemyslím, že bych tančila dobře,“ říká Lucie s obavou, jak zvládne nový taneční projekt. Přesto se v Bailandu se svým tehdejším tanečním partnerem Petrem Pikem dostala až do finále, což svědčí o jejím potenciálu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy