Free Porn
xbporn

Andrea Kalivodová letos k moři nevyrazila. O fotky v plavkách však fanoušky neochudila. Podívejte se, jak jí to sluší na chalupě!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Letos zpěvačka Andrea Kalivodová strávila léto netradičně. I když se letos vyhnula dovolené u moře, její putování po krásách České republiky ji naplnilo energií a elánem do další práce. Společně se svými syny navštívila místa, která mají nejen historický, ale i přírodní význam.

Putování po českých horách: Šumava, Krušné hory a Dolní Morava

Andrea Kalivodová letos zavítala na Šumavu, do Krušných hor a na Dolní Moravu, kde si užívala nejen krásné scenérie, ale i čas strávený s rodinou. Zpěvačka si pochvaluje, že letošní léto bylo nejvíce zaměřené na její děti a rodinu. Šumava, známá svými rozsáhlými lesy a klidnými jezery, nabídla rodině možnost odpočinku a propojení s přírodou. Krušné hory jsou zase destinací, která nabízí pohledy na divokou přírodu a unikátní místa spojená s bohatou historií. Dolní Morava, se svými atrakcemi, jako je známý Sky Walk, nabídla Kalivodové a jejím synům nové zážitky, které jen tak nezapomenou.

Synové Andrey Kalivodové: Blízký vztah a sdílené zážitky

Pro zpěvačku bylo toto léto zvláštní nejen kvůli krásným destinacím, které navštívila, ale především kvůli času, který mohla strávit se svými syny. Kalivodová prohlásila, že vztah mezi ní a jejím starším synem se během léta změnil a vyvinul. Jak sama přiznala, její syn už není mimino, a jejich vztah se prohloubil díky sdíleným zážitkům během jejich cest.

Letní focení v plavkách: Jak Andrea Kalivodová zářila

Na konci léta Andrea na svém Instagramu zveřejnila sérii fotek, které vzbudily pozornost. Plavkový speciál, jak ho sama nazvala, ukázal zpěvačku v plné kráse. Andrea prozradila, že se během léta cítí nejlépe – je opálená a štíhlá. Tento její přístup k létu, kde se snoubí lehkost a radost, ukazuje, že i bez dovolené u moře je možné užít si slunce a relaxaci.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy