Free Porn
xbporn

Komička Adéla Elbel je už trojnásobnou maminkou, a to na plný úvazek! Nyní však oznámila velkou novinku

zdroj: instagram.com/youtube.com

V dubnu tohoto roku se známá česká komička Adéla Elbel stala trojnásobnou maminkou. Spolu se svým manželem Michalem Rožkem přivítali na svět holčičku, kterou pojmenovali Gréta. Podle Adéliných slov je malá Gréta jako dar. Mluví o ní jako o velmi tiché a klidné holčičce, která svým příchodem obohatila život celé rodiny.

Jak Adéla zvládá mateřství a práci?

Být maminkou třetího dítěte není nikdy snadné, zvláště když musíte balancovat mezi rodinnými povinnostmi a prací. Adéla, která se vždy otevřeně dělí o své zážitky, se pro server Super.cz rozpovídala o svých zkušenostech s mateřstvím.

Přiznala, že její manžel Michal nevstává k nočním kojením. „Michal mě těsně před porodem docela vyděsil informací, že on v noci vstávat nezvládne. Naštěstí to ale Gréta slyšela také a prostě celou noc spí,“ uvedla se smíchem.

Rodinný život: Malá Gréta je celá táta

Jak to bývá, lidé si neodpustí komentáře o tom, na koho je dítě podobné. Na Adélině profilu se objevují komentáře, že malá Gréta je celá po tátovi. Adéla to ale bere s nadhledem. „Mně se Michal hodně líbí, takže nemám problém,“ dodává vtipně. Zároveň dodává, že Gréta je v něčem podobná i jí, jen má po tatínkovi výrazné obočí, které Adéle chybí.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené