Free Porn
xbporn

Lidé mají jasno. Český David Beckham. Leoš Mareš se znovu obarvil a neskutečně mu to sekne!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Leoš Mareš, populární český moderátor, nedávno upoutal pozornost široké veřejnosti, když se objevil na karlovarském filmovém festivalu s nečekanou platinově blond barvou vlasů. Tento radikální krok, který byl součástí plánovaného focení, se stal nejen fenoménem léta, ale i dalším úspěchem v jeho kariéře. Pojďme se podívat, jak tato změna ovlivnila jeho image a proč stále přitahuje tolik pozornosti.

Leoš Mareš a jeho odbarvení – klíčový moment letního festivalu

Na karlovarském festivalu se Leoš objevil ve zcela nové image, která šokovala nejen jeho fanoušky, ale i širokou veřejnost. Platinová blond barva vlasů byla zvolena speciálně pro tuto příležitost a okamžitě se stala virální na sociálních sítích. Jak Mareš sám uvedl, tento krok měl především osvěžit jeho image pro nadcházející turné a přinést něco nového jeho skalním fanouškům.

Ohlasy fanoušků na platinovou blond

Leošova nová barva vlasů okamžitě rozpoutala bouřlivé reakce. Fanoušci ho přirovnávali k mnoha známým osobnostem, přičemž jedním z nejčastěji zmiňovaných byl David Beckham. Marešovo platinové vlasy tak vyvolaly mnoho pozitivních ohlasů, a někteří dokonce tvrdili, že Leoš Beckhamovi „nasadil laťku“.

Druhá fáze Leošova turné a návrat k platinové blond

Poté, co se Leoš Mareš opět rozhodl vrátit k platinové blond barvě vlasů, potvrdil, že tento krok nebyl náhodný. Jak sám uvedl: „ONE MORE TIME – druhá část LM turné se blíží a chtěl jsem odlišit pro skalní fanoušky účes, a tak jsem zopákl úspěch letní blond barvy.“

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené