Free Porn
xbporn

Volby nenechaly v klidu ani Agátu Hanychovou. Zhrozila se, co dříve volila

zdroj: instagram.com/youtube.com

Krajské a senátní volby se staly politickou událostí, která nenechala chladnými ani známé osobnosti. Agáta Hanychová, česká influencerka a moderátorka, patří mezi ty, kteří svou politickou preferenci neskrývají. Na sociálních sítích totiž jasně ukázala, koho podporuje, a přitom rozvířila vody české veřejnosti.

Omluva fanouškům: „I jeden hlas se počítá“

Na Instagramu sdílela momentku s Andrejem Babišem, Alenou Schillerovou a Karlem Havlíčkem, což vzbudilo velký ohlas. „Vážně jsem tohle volila? Omlouvám se všem. I jeden hlas se počítá,“ napsala k fotografii, čímž naznačila svůj pocit z minulých voleb. Agáta se tímto přiznáním odlišuje od mnoha jiných osobností, které si své politické preference nechávají pro sebe.

Prezidentské volby a podpora Andreje Babiše

Není to poprvé, kdy Hanychová otevřeně vyjádřila podporu Andreji Babišovi. Během prezidentských voleb se také netajila tím, že dala hlas právě jemu. Tato volba však neprošla bez kritiky. Dokonce její vlastní matka, Veronika Žilková, měla k její volbě mnoho výhrad a neváhala ji za to veřejně zkritizovat. Žilková, na rozdíl od své dcery, podporovala Danuši Nerudovou a vyjádřila se o ní pouze v superlativech.

Veronika Žilková: Danuše Nerudová je ideální prezidentkou

Žilková označila Nerudovou za ideální prezidentku, která by podle ní byla schopná zastupovat všechny občany – mladé, staré, ženy i muže. „Má ideální věk, energii a zároveň je empatická a vzdělaná,“ uvedla Žilková na adresu Nerudové. Zdůraznila také, že Nerudová nemá žádnou politickou minulost, což z ní podle ní činí garanta rovné příležitosti pro všechny.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy