Free Porn
xbporn

Manželka Bohuše Matuše Lucie znovu změnila barvu vlasů! Tentokrát je z ní zrzka! Co jí sluší nejvíce?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lucie Matušová (21), manželka známého zpěváka Bohuše Matuše (51), se nedávno objevila na oslavě 80. narozenin hudebního producenta Františka Janečka v úplně nové podobě. Místo své typické blond barvy vlasů se rozhodla pro radikální změnu a stala se zrzavou kráskou. A co je ještě zajímavější, tentokrát si vlasy nebarvil její manžel, jak tomu bývalo v minulosti.

Lucie už není blondýnka, ale zrzka

„Byla to náhoda, když jsme si s mým kadeřníkem řekli, že by to chtělo něco nového. Tak jsme šli do experimentu a jsem docela spokojená,“ prozradila Lucie Matušová pro Super.cz. Změna image jí prý dává nový pocit sebevědomí a svěžesti. Dříve jí vlasy často barvil její manžel Bohuš, ale jak sám přiznává, nebyl v tom vždy úplně úspěšný.

„Já ji nabarvil vždycky divně. Teď už barvím jen sobě vousy, a to každý týden, protože hodně šedivím. Nechci vedle Lucinky vypadat jako její dědeček, ale aspoň jako tatínek,“ dodal s úsměvem Bohuš Matuš.

Láska a obdiv ve vztahu Matušových

Lucie svého manžela ovšem chválí, když říká: „Bohoušek vypadá výborně, od svých třiceti vůbec nestárne.“ Tento kompliment nezůstal bez odezvy, protože Bohuš své manželce vděčně odpověděl: „Ona je úžasná.“ Je zřejmé, že mezi nimi stále vládne silný citový vztah a vzájemný obdiv.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy