Free Porn
xbporn

Roman Šebrle si to umí užít! S půvabnou partnerkou Hedvikou si naposled užíval v Thajsku!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Roman Šebrle, známý český moderátor a bývalý olympionik, se po delší době objevil na veřejnosti. Tentokrát to bylo na exkluzivním večírku Playboye, kde se ujal role moderátora. „Jsem rád, že u toho můžu být. Tyhle akce jsou poklidné, uvolněná atmosféra, takže se mi to dělá dobře,“ řekl Šebrle pro Super.cz.

Návrat z Thajska

Roman Šebrle se na večírku objevil pouhý den po návratu z Thajska, kde strávil část léta se svou partnerkou Hedvikou a dcerou. Z této destinace sdílel několik romantických příspěvků na svých sociálních sítích, kde se fanouškům pochlubil úžasnými zážitky z exotického ráje.

„Měl jsem skvělé léto, úplně fantastické. Zrovna dneska jsem se vrátil z Thajska, tam bylo pěkně. Ještě jsem trošku unavený, ale léto bylo nádherné,“ přiznal bývalý atlet. Tento asijský ráj byl pro něj dokonalou destinací, kde mohl odpočívat i nabírat síly na další pracovní projekty.

Plány na podzim a zimu

Roman Šebrle se netají tím, že podzim a zima budou pro něj pracovní a plné cestování. „Je pravda, že podzim a zima budou cestovní. I Thajsko bylo pracovní, s klukama vyrazíme na nějaké soustředění, a ještě tam plánuji jednu delší cestu. Bude to polo dovolená a takové polo narozeninové překvapení,“ dodal.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené