Free Porn
xbporn

Rodinka Ondřeje Novotného se těší na další miminko. Chystají výbavičku a vybírají jméno! Bude to kluk nebo holka?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ondřej Novotný a Renata Langmannová se zúčastnili premiéry prvního dílu nové reality show Zrádci. Na promítání nejen sdíleli své dojmy z tohoto projektu, ale také se otevřeli o svém osobním životě, konkrétně o očekávání dalšího přírůstku do rodiny. Tento článek se podrobněji podívá na jejich prožitky, plány do budoucna a detaily týkající se organizace Oktagon MMA, kterou Novotný řídí.

Reality show Zrádci a dojmy z premiéry

Renata Langmannová o nové reality show

Renata Langmannová, česká modelka a influencerka, se na premiéře podělila o své dojmy z reality show Zrádci. Reality show, ve které se zkoumají vztahy, důvěra a zrada mezi účastníky, přináší divákům napětí a vzrušení. Podle Renaty byla premiéra velmi povedená a věří, že tento projekt divákům přinese mnoho zajímavých momentů. „Meda (její čtyřletá dcera) se také ráda dívá na televizi, ale tuhle show si asi necháme na večery, kdy děti spí,“ poznamenala s úsměvem.

Ondřej Novotný: Sport a showbyznys v jednom

Ondřej Novotný, známý především jako promotér Oktagon MMA, zdůraznil, že reality show Zrádci je pro něj něčím novým, ale zároveň velmi zajímavým. „Jsem na tuhle show zvědavý, protože zrada a důvěra jsou v životě i ve sportu velmi důležité,“ řekl Novotný. Reality show má podle něj potenciál oslovit široké spektrum diváků, od fanoušků sportu až po milovníky napětí a emocí.

Rodinné radosti a očekávání nového potomka

Další přírůstek do rodiny

Renata Langmannová a Ondřej Novotný se těší na příchod dalšího dítěte. Rodina, která už má dceru Medu, se těší na rozšíření, přičemž Renata se podělila o své pocity a plány spojené s příchodem nového člena rodiny. „Vzhledem k tomu, že už jedno dítě máme, točí se naše dennodenní starosti kolem něj,“ přiznala Renata s úsměvem.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené