Free Porn
xbporn

Dominiku, Senát není hokej! Vzkazují kandidujícímu Haškovi fanoušci. Jak na to reaguje?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dominik Hašek, jedna z největších postav českého i světového hokeje, se rozhodl vstoupit na politickou scénu. Pod křídly strany TOP 09 se uchází o křeslo v Senátu, což je krok, který překvapil mnoho jeho fanoušků i odpůrců. Hašek však tvrdí, že jeho rozhodnutí není motivováno mocí nebo osobními ambicemi, ale snaha o službu lidem.

Podpora od známých osobností

Hašek není v tomto boji sám. Získal podporu od mnoha významných osobností, včetně hudebníka Petra Jandy, legendárního frontmana kapely Olympic. Janda na síti X napsal:

„Chtěl bych podpořit svého přítele Dominika Haška v jeho úsilí o získání senátorského křesla. Řeknu vám, jestli bude takový senátor, jako býval brankář, tak to bude super.“

Hašek na to reagoval vřelými slovy:

„To si piš, Petře, že to budu dělat se stejným nasazením, jako jsem hrál hokej. Kluk z našeho obvodu od Stříbrné Skalice mě podporuje na cestě do Senátu. Moc si toho vážím, Petře. Jsme jeden tým a spolu to dokážeme.“

Tato podpora od známých tváří mu dodává na věrohodnosti, ale jak sám Hašek říká, politika není jen o slávě, ale o těžké práci a zodpovědnosti.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené