Free Porn
xbporn

Hudebnice Terezie Kovalová odhalila svá originální tetování. Připomínají jizvy, jsou totiž bílou barvou!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Terezie Kovalová je známá hudebnice a violoncellistka, která svými výjimečnými vystoupeními často ohromuje nejen české, ale i mezinárodní publikum. Nicméně, její vizuální styl je stejně fascinující jako její hudební talent. Nedávno na sebe upozornila neobvyklým bílým tetováním, které má na rukou a v oblasti dekoltu. Tato tetování se zpočátku jeví jako jizvy, což šokovalo její fanoušky a přátelé, ale při bližším pohledu je zřejmé, že jde o velmi unikátní umělecké dílo.

„Všichni zatím opravdu mysleli, že jsou to jizvy, což mě docela překvapilo. Že bych si do sebe nechala něco symetricky vyřezat. Je to poměrně jedinečné, neumí to dělat každý,“ řekla Terezie pro Super.cz.

Bílá tetování a jejich jedinečnost

Co jsou bílá tetování?

Bílá tetování jsou specifická tím, že se provádějí bílým inkoustem, který je na rozdíl od tradičních barevných pigmentů méně nápadný. Tento styl tetování je méně častý, a to jak kvůli jeho technické náročnosti, tak i díky jeho jemné, až subtilní estetice. Pro mnohé lidi jsou tato tetování téměř neviditelná, dokud se nevystaví určitým podmínkám, jako například opalování.

Proč jsou bílá tetování stále populárnější?

Stále více lidí si volí bílá tetování, protože jsou diskrétnější a elegantní. Zatímco tradiční tetování mohou být považována za agresivní nebo příliš nápadná, bílá tetování nabízejí jemnější přístup, který může připomínat ozdobný šperk nebo jemný ornament.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené