Free Porn
xbporn

Lucie Vondráčková si ke StarDance přibrala ještě muzikál. Bude to stíhat? A nespadne z ní kostým?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lucie Vondráčková, jedna z nejznámějších českých zpěvaček a hereček, se po téměř dvaceti letech opět objevila na prknech divadla v muzikálu Tajemství. Tento výjimečný návrat ke stejné roli vzbudil značnou pozornost. Jak sama Lucie uvedla, návrat na jeviště byl intenzivní, ale zároveň osvobozující. Eliška, její postava, je pro ni stále velmi živá, a návrat do „reálné“ Lucie tak podle ní ještě nějakou chvíli potrvá.

Intenzivní zkoušky pod vedením Mirjam Landa

Jedním z klíčových prvků přípravy na muzikál byly intenzivní zkoušky. Režisérka Mirjam Landa sice byla v minulosti přísnější, ale dnes je podle Lucie „maximalistka a detailistka“, která však své herce začala mít více ráda. Práce pod jejím vedením je prý inspirující a zároveň náročná. „Mám ráda, když je přísná, ale teď mě baví ještě víc,“ poznamenala Lucie.

Emocionální návrat na jeviště

Návrat na divadelní jeviště po dlouhé pauze přináší nejen radost, ale i emoce. Lucie uvedla, že předpremiéru pro své blízké naplánovala proto, aby na oficiální premiéře nebyla tolik nervózní. Její partner Zdeněk Polívka ji přišel podpořit, ačkoliv zvolil cestu méně tradiční – přišel Lucii vyzvednout až do Divadla Kalich.


Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy