Free Porn
xbporn

Čekají vás změny v kariéře! 3 znamení zvěrokruhu, která budou ovlivněna zatměním (od 18. září do 2. října)

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zatmění slouží jako katalyzátor událostí dlouho předtím, než k nim skutečně dojde. Je to vyvrcholení roku, kdy máme tendenci činit rozhodnutí nebo jednat.

Během koridoru zatmění mezi 18. zářím a 2. říjnem budou na obloze aktivní dvě osy zvěrokruhu, Blíženci, Panna  a kozoroh.

Ale jsou právě ti představitelé horoskopu, kteří budou mít klíčové události v oblasti kariéry, protože zatmění ovlivní nejvyšší bod jejich horoskopu, který určuje účel a smysl života.

 

Blíženci

Zatmění 18. září se odehrává v domě kariéry, což může Blížencům přinést změnu ve vedení nebo směru činnosti. Zatím to možná nebude tak aktivní jako v roce 2025, ale stane se to jen prvními signály k velkým změnám. Zatmění se však objeví současně pod vlivem vládce transformačního sektoru – Saturna, stejně jako s Neptunem, který je vládcem kariéry a postavení Blíženců.

Pravděpodobně hned po zatmění, na konci měsíce, se nad svým dílem zamyslí nejeden Blíženec. Zatmění a novoluní 2. října nastanou v domě práce, takže je čas otevřít se novým nabídkám.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené