Free Porn
xbporn

Zhubla celých 45 kilogramů a dnes je držitelka Oscara k nepoznání!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kdo by neznal výraznou herečku Kathy Bates. Nedávno jsme ji mohli vidět v hororu Misery, který vznikl na motivy románu mistra tohoto žánru Stephena Kinga.

Slavná herečka všechny překvapila, když se objevila na 76. předávání cen Emmy a mnozí ji na fotkách ani nepoznali. Jak prozradila, k jídlu dnes přistupuje úplně jinak.

Jak Kathy Batesová zhubla?

Jak přesně se jí podařilo zbavit se přebytečných kil, které ji léta sužovaly, neprozradila, dříve ale mluvila o změně jídelníčku. Jak vysvětlila, brzy viděla první výsledky, protože „nikdy nebyla zdravější“ .

Hollywoodská herečka Kathy Bates  patří k ženám, které poznamenaly poslední desetiletí v nejslavnější kinematografii světa a dokázala, že je výjimečná ve všech žánrech a ve všech výzvách, které před ní byly postaveny.

V posledních letech se objevuje spíše v seriálové tvorbě, ale i tam přijímá pouze kvalitní role. Jako třeba v antologii American Horror Story a jeho “kriminálním” protějšku Feud. Jak to ale s ní vypadá, když zrovna nestojí v záři reflektorů?

Narodila se v roce 1948 v Tennessee. Koncem 70. let se přestěhovala do New Yorku a přivydělávala si jako zpívající servírka. Její první hlavní role byla paradoxně ve Foremanově filmu Taking Off, na kterém se podílela i hudebně. Následovala další vystoupení na divadelních prknech, která znamenala svět, a na Broadwayi, o kterou dlouho usilovala. Přestože získala řadu ocenění, nikdy nezískala roli v celovečerním filmu. Až jednoho dne se na ni zaměřil režisér Rob Reiner.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy